retourneren / herroepingsrecht

Bedenktijd/retour

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Gedurende 14 dagen na ontvangst van uw bestelling heeft de opdrachtgever het recht de overeenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden en de gehele bestelling te retourneren of te ruilen. U heeft na annulering nogmaals 14 (veertien) dagen om uw bestelling retour te sturen. De ontbinding geschiedt door het uitbrengen van een schrijven per mail (kees.bijleveld@yahoo.com) of brief door de opdrachtgever aan Ringenvanmunten.

Retour gezonden producten worden slechts teruggenomen als die in originele verpakking (indien mogelijk), onbeschadigd, onverwerkt, niet bestickerd en onbeschreven bij ringenvanmunten worden aangeboden voor retourname. Terugname van niet standaard in het assortiment aanwezige producten, welke op speciaal verzoek van opdrachtgever zijn besteld, wordt onder alle omstandigheden uitgesloten. Ook uitgesloten zijn speciaal op maat geleverde/bestelde producten en producten die snel kunnen bederven of verouderen (zakgoed).

De kosten van het terugzenden van de gehele bestelling zijn volledig voor rekening van de opdrachtgever. U krijgt wel het volledige orderbedrag (incl. door opdrachtgever betaalde verzendkosten) gecrediteerd.

Indien reeds enige betaling is geschied, zal Ringenvanmunten.nl de betaling binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst retourzending terugbetalen minus de gemaakte retourkosten.

De informatie op deze pagina kan van tijd tot tijd aangepast worden.